kép2 1MCM Központ kép22 kép4 kép7

A cukorról

Az egyik legősibb és 100%-ban természetes összete-vőnk, testünk fő energia-forrása.

Vásároljon online!

Látogasson el webshopunkba, és vásárolja meg termékeinket kényelmesen otthonából.

Friss hírek

Cseresznyevirág készítése papírból

A cseresznyevirág akkor néz ki a legjobban, ha mindkét oldalon színezett rózsaszínes papírt használunk. A papír legyen minél lágyabb, vékonyabb, akkor lesz szép a végeredmény.

Újdonság!

Valódi nyírfa kérgéből előállított xilit, 250 grammos kiszerelésben elérhető a Cukormanufaktúra kínálatában. Az alternatív édesítőt használók tartósan alacsony árakkal és folyamatos promóciókkal találkozhatnak az áruházakban.

Az ünnepi teázásokhoz

 

A kandis cukor ideális teák édesítésére, különleges ízvilága segít feltöltődni a hideg téli napokon.

Keresse a boltokban és próbálja ki a karácsonyi kiszerelésben kapható barna kandis cukor terméket.

15 éves a Cukormanufaktúra

1998-ban egy kaposvári lakótelepi bérelt garázsban kezdődött a Cukormanufaktúra (1. MCM) máig ívelő látványos sikertörténete.

A teljes cikk az alábbi linkre kattintva olvasható.

Hazánkban is kapható a Diamant Coffee Sugar!

 

A Diamant Coffee Sugar ideális kísérője minden kávéspecialitásnak, mind az Espressonak, Cappuccinonak és a Latte Macchiatonak.

 

Átadtuk az Ide-Süss játékunk fődíját!

A Tupperware főzőedény elnyeréséhez Bóka Beáta nem tett mást, mint elküldte kedvenc Túrótorta receptjét és egy Gyümölcscukor vonalkódot. Így került be a játékba, amit végül sikerült megnyernie.

IDE SÜSS! fődíjak átadása a Budai Várban szeptember 29-én

 

A nyári receptgyűjtő játékunk hamarosan befejeződik, és e  hónap végén kerülnek kisorsolásra a nyeremények.

2. Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton

ATOM100 néven új versenysorozattal jelentkezik négy, a paksi atomerőmű térségében fekvő dél-dunántúli város. 

Sütési tippek

Muffin tipp

Muffin sütéskor hasznos lehet egy fagylaltos kanál. Meleg vízbe mártva szépen, egyenletesen osztható el a tészta a muffin formába, amiben sütjük.

Ha tésztát készít

Ha kelt tésztát készít, a só soha ne kerüljön az élesztőre, mert megöli az élesztő gombát.

Friss és zamatos sütemény

Ha azt szeretné, hogy süteménye friss és zamatos maradjon, rakjon hozzá egy kevés őrölt mandulát. Meglátja, a hatás nem marad el!