Hozzávalók:

  • 40 dkg nagyobb lyukú reszelőn lereszelt alma
  • 25 dkg rétesliszt
  • 3 tojás
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 1 dl olaj
  • 15 dkg Diamant Golden Nádcukor
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • 1 citrom reszelt héja
  • tetejére marcipánvirágok a tavaszias hatás miatt

Elkészítés:

A hozzávalókat egy nagy tálban keverjük össze jól. Kanalazzuk a tésztát muffinpapírral bélelt vagy kivajazott, kilisztezett muffinsütő formákba, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük meg. Amikor kihűlt, díszítsük marcipánvirágokkal.

Nehézségi fokozat: 2

Elkészítési idő: 40 perc

Sütési idő: 20 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez