Hozzávalók:

A tésztához:

Masszához:,

Elkészítés:

Öntsünk vizet egy kisebb lábasba, adjunk hozzá kakaót és margarint, majd kevergetve forraljuk föl. Amikor kész, vegyük le a tűzről. Forgassuk össze a Diamant Kristálycukrot a liszttel és szódabikarbónával, majd keverjük az előzőekhez. Ezután öntsük bele a Cukormanufaktúra Vanilincukrot, joghurtot és tojást is. Kenjünk ki margarinnal egy 30 x25 cm-es tepsit, és öntsük bele a tésztát, majd nedves kézzel simítsuk el. A következő lépésben az előmelegített sütőben 200 fokon, légkeveréses sütőben 180 fokon, 20 percig süssük. Most pedig hozzáláthatunk a massza elkészítéséhez. A mogyoró kivételével mindent kezdjünk el melegíteni. Amikor látjuk, hogy a Diamant porcukor felolvadt, belekeverhetjük a mogyorót is. Az elkészült masszánkat kenjük a tészta tetejére és figyeljünk, hogy csak akkor vágjuk fel, amikor az már megszilárdult.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Sütési idő: 20 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez