Hozzávalók:

  • 1 citrom
  • 25 dkg lágy margarin
  • 15 dkg Diamant Porcukor
  • 45 dkg liszt
  • 4 tojássárgája
  • 1 tojásfehérje
  • 10 dkg baracklekvár

Elkészítés:

Jól mossuk meg a citromot és reszeljük le a héját, azután pedig facsarjuk ki a levét és szűrjük át. Állítsuk a sütőt 180-200 fokra. A margarint keverjük habosra a Diamant Porcukorral és, tegyük bele a citromot is. Ezután adjuk hozzá a tojássárgáját és, dolgozzuk bele több részletben a lisztet is. Szaggassunk diónyi adagokat a tésztából és, formáljunk golyókat, majd forgassuk bele a felvert fehérjébe. Ezután rakjuk bele a tepsibe és, fúrjunk a közepébe lyukat az ujjunkkal. Süssük 15-20 percig a sütőben világos színűre, majd amikor kivettük a sütőből, tegyünk lekvárt a kis mélyedésekbe.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Sütési idő: 20 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez