Hozzávalók:

250 g vaj

125 g Diamant Nádcukor

2 tojás (méret: M)

1/2 teáskanál fahéj

1 csipet só

60 g mazsola

60 g áfonya

200 g nagyszemű zabpehely

150 g ropogós, kevésbé édes müzli

1 teáskanál sütőpor

30 g chia mag

Elkészítés:

LÉPÉS 1/4

A vajat keverjük habosra a Diamant Nádcukorral. Ezután adjuk hozzá a tojásokat, a fahéjat és a sót.

 

2/4. LÉPÉS

A mazsolát és az áfonyát vágjuk apróbb darabokra. Keverjük össze a zabpehellyel, a ropogós müzlivel, a sütőporral és a chia maggal.

 

3/4. LÉPÉS

Két teáskanál segítségével tegyünk kisebb halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

 

4/4. LÉPÉS

Előmelegített sütőben süssük felső-alsó sütéssel 180 °C-on (légkeveréses sütőben 160 °C) kb. 12-15 percig.

 

Nehézségi fokozat: 1

Elkészítési idő: 30 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez