Hozzávalók:

  • 30 dkg cseresznye
  • 5 db tojás
  • 8 dkg Diamant Porcukor
  • 8 dkg liszt
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 db vanília (rúd)
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 0,8 dl tej
  • 1,25 dl habtejszín
  • 1 evőkanál vaj (a forma kikenéséhez)

Elkészítés:

Magozzuk ki a cseresznyét, vágjuk ketté és szórjuk bele egy vajjal kikent gyümölcstortaformába. A tészta többi hozzávalóját (a vaníliarúd magjait kikaparjuk) keverjük csomómentesre. A tésztát egyenletes rétegben öntsük rá a cseresznyére. 200°C –ra előmelegített sütőben süssük meg. Tálaláskor megszórhatjuk fahéjas porcukorral is.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 40 perc

Sütési idő: 20 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez