Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 15 dkg Diamant porcukor
  • 15 dkg vaj (puha)
  • 2 db tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 evőkanál Cukormanufaktúra Vanilincukor
  • 1 púpozott evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 5 ml mandulaaroma
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 10 dkg mandula

Elkészítés:

A lisztet keverjük el a sütőporral, adjuk hozzá a tojásokat, a Diamant porcukrot, a Cukormanufaktúra Vanillincukrot, a vajat és a mandulaaromát. Keverjük össze robotgéppel, majd egy fakanállal keverjük el benne a kakaóport, az apróra tört csokit és a feldarabolt mandulát. Béleljük ki sütőpapírral a tepsit, majd evőkanálnyi adagonként helyezzük a tésztát tepsibe. Tartsunk 4-5 cm távolságot a halmok között, mert sütés közben eléggé szétterülnek! 180°C-ra előmelegített sütőben 10 percig süssük.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 40 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez