Hozzávalók:
- 2 l almalé
- 1 db narancs
- 1 db citrom
- 2 evőkanál vanilincukor
- 2 evőkanál Diamant kandiscukor
- szegfűszeg és fahéj ízlés szerint
Elkészítés:
A narancsot és a citromot felkarikázzuk és az almalével és a többi hozzávalóval együtt egy edénybe tesszük. Ízlés szerint fűszerezzük, majd felforrósítjuk. A citrom- és narancskarikákat kicsit megnyomkodjuk kanállal, hogy a lé és ezáltal az ízek is jobban kijöjjenek. Forrón, azonnal tálaljuk. Ötletek: A forró italt Diamant pálcás kandiscukorral is kevergethetjük, így a meleg, fűszeres ital mellé a cukor finom pattogása is élvezetet nyújt.
Nehézségi fokozat: 1
Elkészítési idő: 10 perc
Legutóbbi bejegyzések