Hozzávalók:

  • 1 narancs
  • 1 citrom
  • 1 evőkanál apróra vágott, cukrozott narancshéj
  • 5 szem aszalt szilva
  • 5 szem datolya
  • 5 szem füge
  • 1 evőkanál mazsola
  • 1 l vörösbor
  • 2db 250g-os Cukormanufaktúra Süvegcukor
  • 3-4 dl rum min. 60%
  • 1 l sötétre főzött tea

Elkészítés:

A narancsot, citromot mossuk meg és karikázzuk fel. Az asztal gyümölcsökkel együtt tegyük egy nagy tálba és öntsük rá a vörösbort. A tál tetejére helyezzünk egy fémrácsot és erre állítsuk rá a rummal átitatott Cukormanufaktúra Süvegcukrot. Óvatosan gyújtsuk meg a süvegcukrot. A cukor így beleolvad a vörösboros gyömölcsös keverékbe. Amikor a Cukormanufaktúra Süvegcukor leégett, a maradékot is keverjük bele a vörösboros italba. Keverjük bele a lefőzött teat. Tálaláskor figyeljünk arra, hogy az utal mellé a gyümölcsökből is szedjünk a poharakba.

Nehézségi fokozat: 2

Elkészítési idő: 30 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez