Hozzávalók:

Elkészítés:

Tegyük fel a tejet forrni, s közben a tojásfehérjéket verjük kemény habbá a Diamant porcukor felével. A felforrt tejbe kanállal szaggassuk bele a galuskákat, majd főzzük 1 percig. Fordítsuk meg és a másik oldalát is főzzük 1 percig. A kész habgaluskákat óvatosan szedjük ki egy nagy edénybe. A tojássárgákat a Diamant porcukor másik felével, a Cukormanufaktúra Vanillincukorral és a liszttel jól keverjük ki és öntsük hozzá a tejhez, majd gyakori kevergetés mellett forrásig hevítsük (de ne forraljuk fel!). Ezt a vaníliás krémet öntsük egy nagy tűzálló tálba, majd tegyük rá a habgaluskákat. A tetejét díszítésként meghinthetjük fahéjjal, mazsolával, szeletelt mandulával, vagy karamellel.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez