Hozzávalók:

  • 10 dkg finomliszt
  • 10 dkg Diamant Kristálycukor
  • 10 db olvasztott vaj
  • 2 db egész tojás,
  • 1 db citrom reszelt héja

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. A hozzávalókat keverjük össze és tegyük hűtőbe 15 percre. A sütőformát vajazzuk ki – amennyiben szilikon format használunk ez nem szükséges. Egy formába (kb 12 db kagyló formájú sütemény) a massza felét tudjuk megsütni. 10 perc alatt süssük meg a süteményt. A massza másik felét is ugyanígy süssük meg. Ha készen van, akkor a süteményeket díszítésként porcukorral megszórhatjuk.

Nehézségi fokozat: 2

Elkészítési idő: 30 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez