Hozzávalók:

  • 5 db tojás
  • 30 dkg Cukormanufaktúra Xilit
  • 30 dkg liszt
  • 2 kávéskanál sütőpor
  • sütőmargarin és liszt a tepsi kikenéséhez
  • 1 csomag pudingpor (csokoládés)
  • 6-7 dl tej
  • 5 evőkanál Diamant porcukor
  • csokoládé vagy étcsokoládé

Elkészítés:

A tojásokat keverjük habosra Cukormanufaktúra Xilit-tel. A lisztet keverjük össze a sütőporral, majd ezt lassan adjuk hozzá a tojásos-xilites keverékhez, és adjunk hozzá egy kevés vizet. A tésztát öntsük margarinnal kikent, lisztezett tepsibe, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt süssük készre. Tűpróbával ellenőrözhetjük, hogy kész van-e a tészta. Miközben sül, készítsük el a pudingot a tasakon lévő leírás szerint, kivéve, hogy kb. 7 dl tejet használjunk hozzá. Miután a puding kész, törjünk bele még csokoládét, ami gyorsan bele fog olvadni. A piskótát vágjuk kockákra, és öntsük a tetejére a csokis vagy étcsokis öntetet. Ízesítésként mazsolát is tehetünk a csoki öntetbe.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Sütési idő: 25 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez