Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál Cukormanufaktúra Vanilincukor
  • 7,5 dl tej
  • 3 evőkanál konyak
  • őrölt szerecsendió és őrölt fahéj a díszítéshez

Elkészítés:

Keverjük habosra a tojások sárgáját a mézzel. Forraljuk fel a tejet, tegyük bele a Cukormanufaktúra Vanilincukrot és keverjük addig, amíg el nem olvad. Verjük habbá a tojásfehérjéket. A felforralt tejet és a konyakot öntsük a tojássárgája-masszához és keverjük el jól. Ezután az egészet keverjük hozzá a fehérjehabhoz. Osszuk hőálló poharakba vagy csészékbe. A tetejüket díszíthetjük szerecsendióval és fahéjjal.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 40 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez