Hozzávalók:

A tésztához:

2 tojás (méret: M)

140 g puha vaj

80 g Diamant barna kandiscukor

250 g liszt

50 g étkezési keményítő

2 teáskanál sütőpor

1 csipet só

180 ml tej

Búborék-gofri készítőgép

 

A bevonathoz:

100 g fehér csokoládé

1/2 teáskanál zsírban oldódó piros ételszínezék

40 g Diamant barna kandiscukor

Szívószálak, vagy hurkapálcika

Elkészítés:

LÉPÉS 1/5

A tojásokat, a vajat és a Diamant barna kandiscukrot egy tálban verjük habosra. Keverjük össze a lisztet, az étkezési keményítőt, a sütőport és a sót, szitáljuk át, és a tejjel felváltva keverjük a tésztához.

 

2/5. LÉPÉS

Melegítsük elő a búborék-gofri sütő gépet. Öntsük a tésztát a sütőbe, és süssük kb. 4 percig. Ezután hagyjuk kihűlni.

 

3/5. LÉPÉS

Aprítsuk fel a csokoládét, és forró vízfürdőben olvasszuk fel, majd színezzük ételfestékkel.

 

4/5. LÉPÉS

Szúrjuk fel a süti nyalókákat szívószálakra, vonjuk be csokoládéval, és szórjuk meg apró szemű Diamant barna kandiscukorral. Hagyjuk teljesen megdermedni.

 

5/5. LÉPÉS

Tipp: Az elkészült, kidíszített sütinyalókákat helyezzük Diamant barna kandiscukorral töltött üvegbe, így kínáljuk!

Nehézségi fokozat: 2

Elkészítési idő: 60 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez