Hozzávalók:

  • 1 evőkanál Cukormanufaktúra Vanillincukor
  • 1,5 dl víz
  • 1 dl málnaszörp
  • Diamant Kristálycukor ízlés szerint
  • 1 csomag tortazselé
  • 30 dkg tisztított, darabolt földieper
  • 1 kis üveg leszűrt, szeletelt körtebefőtt
  • 2 db banán
  • 1 csomag hidegen kikeverhető vaníliakrémpor
  • 4 dl tej
  • 1 kis doboz leszűrt, félbevágott őszibarackbefőtt
  • 2 dl habbá vert tejszín
  • ½ db citrom leve

Elkészítés:

Készítsük el a zselét a málnaszörppel, a Diamant Kristálycukorral és a vízzel a tasakon lévő használati utasítás szerint, és öntsük egy lapos tál aljára. Tegyük be a hűtőszekrénybe és hagyjuk megdermedni. A pudinghoz keverjük ki a krémport a Cukormanufaktúra Vanillincukorral és tejjel, majd hagyjuk pár percig állni, és ismét keverjük habosra. Hámozzuk meg a banánt és szeleteljük fel, azután locsoljuk meg citromlével, nehogy megbarnuljon. A trifle összeállítása: Keverjük össze a gyümölcsöt és rakjuk a felét mély üvegtálba. Az időközben megdermedt zselét vágjuk kockára és a felét szórjuk a gyümölcsre, majd vonjuk be a puding felével. Ezt addig folytatjuk, míg a hozzávalók el nem fogynak. Néhány szem gyümölcsöt félrerakhatunk a díszítéshez és a tejszínhabot se felejtsük el. Jól behűtve tálalhatjuk is.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez