Hozzávalók:

  • 12 dkg Diamant Kristálycukor
  • 30 dkg liszt
  • 8 dkg étkezési keményítő
  • 3 tojás + 1 tojássárgája
  • 1 dl tej
  • 1 dl napraforgóolaj
  • 7 g porélesztő
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:

Verjük fel a Diamant Kristálycukrot, a tojást és a tojássárgáját, amíg ki nem világosodik, és krémessé nem válik. Öntsük hozzá a tejet és szitáljuk bele a lisztet, majd adjuk hozzá a porélesztőt, és az étkezési keményítőt – jól dolgozzuk össze. A tészta felét öntsük át egy másik tálba, és alaposan keverjük el benne a kakaóport. Ezután béleljünk ki egy sütőformát, és kisebb részletekben, felváltva öntsük bele a kétféle tésztát. Előmelegített, 180 fokos sütőben süssük kb. 40 percig, majd ha kihűlt, borítsuk egy szép tálra.

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 60 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez