A www.1mcm.hu oldalon regisztrált felhasználók adatait kizárólag hírlevelünkre történő feliratkozás, vagy a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésének érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk.
A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a harmadik fél a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésében az 1. MAGYAR CUKOR MANUFAKTÚRA KFT. beszállítójaként vagy alvállalkozójaként működik. Ebben az esetben, az alvállalkozók és beszállítók awww.1mcm.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Regisztráció és a vásárlás folyamán kell megadnia személyes adataidat (név, szállítási/számlázási cím, telefonszám, e-mail cím). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük.
Ha bármikor úgy dönt, hogy nem szeretne több információt kapni tőlünk, vagy szeretné, ha neve és egyéb személyes adatait távolítsuk el adatbázisunkból, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot (info@1mcm.hu).
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsuk.

 

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez