Hozzávalók:

  • 1,5 kg friss eper
  • 1 csomag Diamant Befőző Cukor 2:1

Elkészítés:

Jól mossuk meg a gyümölcsöt és mérjünk le belőle 1,5 kg-ot. Az eper csumáját szedjük ki. Alaposan törjük át egy szitán, hogy a magok fennakadjanak. Az így kapott 1 kg eperhez adjunk hozzá 500 g Diamant Befőzőcukor 2:1-et és állandó keverés mellett forraljuk fel, majd állandó keverés mellett további 3 percig forraljuk. Még forrón töltsük ki jól kimosott csavaros üvegbe és a fedő kupakját azonnal jól zárjuk rá. Fedő helyett ne használjunk befőző fóliát!

Nehézségi fokozat: 4

Elkészítési idő: 30 perc

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez