Hozzávalók:

  • 8 tojásból piskóta
  • 3 dl tej
  • 3 evőkanál liszt
  • 5 tojás
  • 20 dkg porcukor
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • 25 dkg margarin
  • 1 rumaroma vagy rum
  • ízlés szerint mazsola

Elkészítés:

A tejet a liszttel sűrűre főzzük, majd hozzákeverjük egyenként a tojásokat, és lassú tűzön állandó keverés mellett sűrűsödésig főzzük. Kihűlés után hozzáadjuk a porcukorral és vaníliás cukorral jól kikevert margarint. Végezetül hozzáadjuk a rumba vagy rumaromába áztatott mazsolát. Az elkészült krémmel megtöltjük a piskótát, az friss eperrel díszítjük!

Legutóbbi bejegyzések
0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez